Mini camping Walcheren

Op mini camping D’ouwe Ploeg nabij Walcheren kunt u op een heerlijke wijze uw vakantie en lange weekenden doorbrengen. Op onze camping heerst een zeer rustige en authentieke Zeeuwse sfeer. Het is dé plek waar u in een geheel privé sfeer weer even heerlijk tot rust kunt komen. U kunt hierbij ervoor kiezen om op de camping te staan, maar wij bieden ook tal van andere mogelijkheden, zoals chalets en vakantiewoningen.

Minicamping Walcheren

Minicamping Walcheren

  • Heerlijk ontspannen
  • Betaalbare camping
  • Voor jong en oud
  • Actieve boerderijervaring

De camping bestaat uit 15 ruime kampeerplaatsen die gesitueerd zijn rond een open veld. Hiervan zijn 2 plaatsen voorzien van nieuwe chalets voor de verhuur. Op het veld bevindt zich een jeu de boelles baan en een speeltuin voor de kinderen.

Boek meteen uw vakantie!

Minicamping Walcheren

Minicamping Walcheren

Mini Camping in het mooie Walcheren

Wij bieden ook een vakantiewoning aan op onze mini camping. Op deze manier hoeft u in Walcheren geen van uw normale gemakken te missen en kunt u toch helemaal tot rust komen en lekker relaxen in de prachtige omgeving om u heen. Een omgeving die uitermate goed geschikt is om samen met uw vrienden of familie te bezoeken.

 

Walcheren is een uniek stukje Zeeland. Het voormalig eiland is omringd door strand en water. Ideaal voor zonaanbidders en watersporters,  maar ook in de andere seizoenen is het heerlijk om een keer lekker uit te waaien of te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Het platteland is zeer divers, akkerland, weiland en natuurgebieden wisselen elkaar af. Zeer geschikt om te wandelen en fietsen.
Vanuit Walcheren zijn er ook gemakkelijk uitjes te maken naar de andere eilanden en gebieden van Zeeland of net over de grens naar Vlaanderen. Middelburg en Veere zijn historische steden met veel oude gebouwen, Vlissingen is bekend om zijn maritiem verleden.

 

Neem meteen contact op voor meer informatie

Mini camping D’ouwe Ploeg is gelegen in de prachtige omgeving van Walcheren. Wilt u meer weten over onze camping en de mogelijkheden die wij bieden? Dan kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen door te bellen met 0118 – 561323. U kunt ook een e-mail sturen naar info@douweploeg.nl of het contactformulier gebruiken.

Contact gegevens

Camping D'ouwe Ploeg

Boudewijnskerke 74
4374 SC Zoutelande
Nederland

Tel: 0118-561323 / 06-20268948
Email: info@douweploeg.nl