Boerderijcamping Zeeland

Op boerderijcamping D’ouwe Ploeg in Zeeland komt u alles tegen wat u op een camping zou verwachten. Prachtige groene natuur, een heerlijke frisse en gezonde lucht en natuurlijk de zee binnen bereik. Het vormt de perfecte plek om uw lange weekenden en vakanties door te brengen met vrienden of familie. U kunt in onze prachtig gelegen boerderijcamping even helemaal tot rust komen. Daarnaast ligt de camping slechts 6 km van het prachtige Domburg.

Boerderijcamping zeeland

Boerderijcamping zeeland

  • Heerlijk ontspannen
  • Betaalbare camping
  • Voor jong en oud
  • Actieve boerderijervaring

De camping bestaat uit 15 ruime kampeerplaatsen die gesitueerd zijn rond een open veld. Waarvan 2 plaatsen zijn voorzien van nieuwe chalets voor de verhuur. Op het veld bevindt zich een jeu de boelles baan en een speeltuin voor de kinderen.

Reserveer meteen!

Boerderijcamping Zeeland

Boerderijcamping Zeeland

Boerderijcamping in authentiek Zeeland

Wij zien onze boerderijcamping graag als een authentiek stuk Zeeland. U bent hier weer even samen met de natuur, maar u kunt het uzelf ook een stuk gemakkelijker maken in een prachtige vakantiewoning. U ervaart het boerderijleven vanuit een mooie woning waarin u van alle gemakken voorzien bent. Met alle luxe om u heen kunt u genieten van Zeeland.

 

Walcheren is een uniek stukje Zeeland. Het voormalig eiland is omringd door strand en water. Ideaal voor zonaanbidders en watersporters,  maar ook in de andere seizoenen is het heerlijk om een keer lekker uit te waaien of te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Het platteland is zeer divers, akkerland, weiland en natuurgebieden wisselen elkaar af. Zeer geschikt om te wandelen en fietsen.
Vanuit Walcheren zijn er ook gemakkelijk uitjes te maken naar de andere eilanden en gebieden van Zeeland of net over de grens naar Vlaanderen. Middelburg en Veere zijn historische steden met veel oude gebouwen, Vlissingen is bekend om zijn maritiem verleden.

 

Contact

Boerderijcamping D’ouwe Ploeg is een prachtig gelegen camping in Zeeland. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@douweploeg.nl of bellen met 0118 – 561323. U kunt ook het contactformulier insturen.

Contact gegevens

Camping D'ouwe Ploeg

Boudewijnskerke 74
4374 SC Zoutelande
Nederland

Tel: 0118-561323 / 06-20268948
Email: info@douweploeg.nl