Geniet van een welverdiende vakantie op onze camping in Zeeland

kamperen in zeelandWalcheren is een voormalig eiland, omringd door strand en water. De uitgelezen plek voor een mooie vakantie in Nederland dus. Camping D’ouwe Ploeg is dé camping in Zeeland om te ontspannen in de zon, de prachtige omgeving, om lekker uit te waaien of om te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Walcheren is de uitvalsbasis voor mooie uitstapjes naar historische steden, maritieme plaatsen of net over de grens naar Vlaanderen.

Waarom kiezen voor Camping D’ouwe Ploeg in Zeeland?

Bent u op zoek naar een uniek stukje Zeeland? Een camping met een rustige, authentieke Zeeuwse sfeer. Dan bent u bij Camping D’ouwe Ploeg aan het juiste adres. Wij zijn dé camping in Zeeland voor zonliefhebbers, watersporters, wandelaars en fietsers. Onze voordelen:

  • Een kleinschalige, gezellige en betaalbare camping
  • Heerlijk ontspannen voor jong en oud
  • We beschikken over actieve boerderijervaring
  • Staanplaatsen, chalets en vakantiewoningen te huur
  • Moderne, uitgebreide voorzieningen
  • Een prachtige ligging met uitzicht over de duinen

De mini camping in het mooie Walcheren

Camping Zeeland. Camping D’ouwe Ploeg is de mini camping in het mooie Walcheren, Zeeland. Van staanplaatsen tot chalets en vakantiewoningen: het behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Dit alles voorzien van moderne, uitgebreide voorzieningen en vertier voor jong en oud. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze camping? En de bijbehorende tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen met 06-13795530/06-20268948. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier gebruiken.

Fijne vakantie!