Chalet huren nabij Zoutelande

chalet huren zeelandEen Chalet huren, nabij Zoutelande in Walcherenis plezier voor het hele gezin. Walcheren is namelijk een uniek stukje Zeeland. Het voormalige eiland is omringd door strand en water. Ideaal voor watersporter en mensen die van de zon houden. Het platteland is zeer divers met weilanden, akkerlanden en natuurgebieden.

Op het platteland vindt u Camping D’Ouwe Ploeg waar u een chalet kunt huren. Zoutelande is een klein gezellig dorp met veel oude gebouwen en een maritiem verleden. Het is dus ideaal om hier een chalet te huren. Want ook uitjes naar andere eilanden of net over de grens naar Vlaanderen zijn leuk met diverse attracties en evenementen.

De chalets bestaan uit:

  • Woon-eetkamer
  • Keuken
  • Badkamer douche/toilet
  • 2 slaapkamers.
  • Van alle luxe voorzien
  • Uitzicht over de duinen

Wat voor chalets kunt u huren nabij Zoutelande?

Wilt u zien wat voor chalets u kunt huren nabij Zoutelande? Op onze website staan ze online. U kunt hier ook meteen reserveren voor een lang weekend of de zomervakantie. Wij zien u graag in het mooie Zeeland. Onze chalets zijn van alle gemakken voorzien. U kijkt vanuit de tuin en woning over de schitterende duinen. Ook zin in zo’n vakantie? Bij Camping D’Ouwe Ploeg vindt u het allemaal. En wij geven mensen zelf de ruimte om te recreëren. Daarbij staan wij altijd klaar voor onze gasten. 

Neem nu contact op voor het huren van een chalet nabij Zoutelande!

Bel ons op 06-13795530 of 06-20268948 en wij vertellen u alles over de mogelijkheden om een chalet te huren nabij Zoutelande. Op onze website ziet u ook tal van voorbeelden en kunt u ook online reserveren. Graag tot ziens in Zeeland!