Kamperen bij de boer in Zeeland op Camping D’ouwe ploeg

kamperen in zeeland

Kamperen bij de boer in Zeeland tijdens uw vakantie? Op Camping D’ouwe ploeg bent u dan aan het juiste adres! Een vakantie op Camping D’ouwe ploeg staat garant voor een unieke Zeeuwse ervaring en is leuk voor jong én oud.

Zo kunt u het échte boerenleven ervaren en heerlijk ontspannen op onze rustige camping in Zeeland. Kom kamperen bij de boer in Zeeland op Camping D’ouwe ploeg en geniet van een vakantie om nooit te vergeten!

Kamperen bij de boer in Zeeland met goede voorzieningen

Op Camping D’ouwe ploeg kunt u op 15 ruime kampeerplaatsen kamperen bij de boer in Zeeland. Deze verharde kampeerplaatsen liggen rond een open veld en zijn voorzien van een 10 ampère stroomaansluiting, een eigen rioolaansluiting en een watertappunt. De voortent kunt u plaatsen op de verharde ondergrond, zodat uw kampeermiddel altijd waterpas staat. Op Camping D’ouwe ploeg ervaart u optimaal rust, ruimte, gezelligheid en gemoedelijkheid, waardoor u écht geniet van kamperen bij de boer in Zeeland.

Ook voor de kinderen is er veel te beleven op Camping D’ouwe ploeg. Zo kunnen ze eieren rapen, met de dieren knuffelen, op skelters rijden, met de boer op de trekker meerijden en zich urenlang vermaken met onze speelvoorzieningen. Door onze goede voorzieningen ervaart u een comfortabele vakantie. Zo hebben wij een nieuw luxesanitairgebouw, overdekte fietsenstalling, recreatieruimte en gratis wifi.

Wissel het kamperen bij de boer in Zeeland af met dé leukste dagjes eropuit

Tijdens het kamperen bij de boer in Zeeland op Camping D’ouwe ploeg komt u even tot rust. Toch zit u op korte afstand van de mooiste stad van Zeeland, namelijk Domburg. Deze populaire badplaats én kunstenaarskolonie staat bekend om ‘ het bijzondere licht’. De lucht is zo gezond en bijzonder licht dat bekende schilders, zoals Piet Mondriaan, speciaal naar de Walcherse kust kwamen om te schilderen.

Meer weten over kamperen bij de boer in Zeeland? Neem dan contact met ons op of boek online direct uw welverdiende vakantie op Camping D’ouwe ploeg.