Kamperen bij de boer in Zeeland

kamperen in zeelandHeeft u altijd al eens heerlijk kamperenin Zeeland? Het staat gegarandeerd voor een uniek en authentieke, Zeeuwse ervaring. Op de boerderijcamping D’ouwe Ploeg kunt u deze ervaring ten volste in u opnemen. Afgesloten gelegen is onze camping erg intiem en een heerlijke plek voor u en naasten om door te brengen. 

Kamperen bij de boer zeeland

  • Voor jong en oud
  • Actieve boerderijervaring
  • Heerlijk ontspannen
  • Betaalbare camping

Met slechts 15 ruime kampeerplaatsen gelegen rond een open veld is onze camping echt een intiem verblijf. Hiervan zijn 2 plaatsen voorzien van nieuwe chalets voor de verhuur. Op het veld bevindt zich een speeltuin voor de kinderen en een jeu de boelles baan. Boek meteen uw vakantie!

Wissel het kamperen bij de boer af met het mooie stadse leven in Zeeland

U zit op onze camping afgesloten van het stadse leven, zoals het hoort wanneer u gaat kamperen bij de boer. Toch zit u op korte afstand van de mooiste stad van Zeeland, namelijk Domburg. U kunt dus altijd even vlug naar de stad toe om boodschappen te doen of andere voorraden in te slaan zodat u heerlijk kunt genieten van uw vakantie. Walcheren: In Walcheren vindt u nog een uniek stukje Zeeland. Het voormalig eiland is omringd door strand en water. Dit is de ideale plek voor zonaanbidders en watersporters,  maar ook in de andere seizoenen is het heerlijk om een keer lekker uit te waaien of te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Vanuit Walcheren zijn er ook gemakkelijk uitjes te maken naar de andere eilanden en gebieden van Zeeland of net over de grens naar Vlaanderen. Middelburg en Veere zijn historische steden met veel oude gebouwen, Vlissingen is bekend om zijn maritiem verleden.

Neem meteen contact op voor mee info over het camperen bij de boer in Zeeland

Bij D’ouwe Ploeg kunt u authentiek kamperen bij de boer in het prachtige Zeeland. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of kijk verder op de website waar u tevens het contactformulier vindt. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te sturen. U kunt ook bellen met 06-13795530 of 06-20268948 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..